OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi na adresi Augusta Šenoe 5, Koprivnica, pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora.

Prigovor također možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte:

na adresu: kT dizajn, A. Šenoe 5, 48000 Koprivnica ili na e-mail adresu: info@www.lunatakeaway.com

Obvezujemo se u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

U slučaju neriješenih prigovora potrošači se mogu obratiti:

Sudu časti Hrvatske obrtničke komore, Zagreb, Ilica 49/II, ili na http://www.hok.hr/sud_casti

ili

Centru za mirenje pri Hrvatskoj obrtničkoj komori, Zagreb, Ilica 49/II, http://www.hok.hr/centar_za_mirenje

Europska komisija – Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

kT dizajn se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici kT dizajna i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

OBAVIJEST O PRAVU POTROŠAČA NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA SKLOPLJENIH NA DALJINU I UGOVORA SKLOPLJENIH IZVAN POSLOVNIH PROSTORIJA

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba ili usluga koja je zakupljena predana u posjed ili je sklopljen Ugovor.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Robu vratite ili je predajte nama, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Preuzimanje obrasca za jednostrani otkaz ugovora (.PDF)

CIJENE ISTAKNUTE NA WEB STRANICAMA

Sve cijene na ovim web stranicama istaknute su s uračunatim PDV-om, za usluge i proizvode za koje se to može jednoznačno odrediti. Za cijene usluga i proizvoda koje nisu istaknute ili vam nisu jasne slobodno nas kontaktirajte.

CJENIK SVIH USLUGA I PROIZVODA OPĆENITO

Cjenik svih usluga i proizvoda tvrtka vam može poslati na zahtjev e-mailom, uključujući i cijene za usluge te proizvode koji eventualno nisu navedeni na ovim web stranicama, a njihova cijena može se jednoznačno izraziti.

Za cijene usluga i proizvoda koje se ne mogu jednoznačno izraziti, kao što je izrada web stranica, izrada web shopa, izrada grafičkog materijala, servis i dr., možete zatražiti ponudu, koju ćemo vam besplatno izraditi.